Merlinia logo

Telefon: 4588 0087

E-mail: info@merlinia.com

Merlinia Assistance baggrund

Hvorfor Assistance?

Merlinia Assistance blev oprindelig udviklet af IT afdelingen i en dansk kommune som løsningen på et problem, der opstod i socialforvaltningen fra tid til anden. Misforståelser og uenighed om de sociale ydelser resulterede undertiden i ubehagelige situationer, der kunne eskalere ud af kontrol, hvis de ikke blev håndteret rigtigt.

At få afværget en konflikt, før den når at blive ubehagelig, er selvsagt det bedste - både for den ansatte, der undgår en stressende oplevelse, og for klienten, der undgår at gøre eller sige noget i frustration, som vedkommende bagefter vil fortryde.

Hvordan Assistance bruges (kort)

Set fra en teknisk synsvinkel er Merlinia Assistance et netværksbaseret program, der tillader en medarbejder diskret at bede om assistance fra kolleger i nærliggende kontorer. Opsætningen er individuel, men typisk udsendes en anmodning om assistance ved, at man holder Esc-tasten på sit tastatur nede i tre sekunder. Dette fungerer, uanset hvilket Windows program man ellers sidder og arbejder med; Esc-tasten er altså en "global hotkey". Alternativt kan man bruge begge knapper på musen. De personer, som skal assistere, får besked via et vindue på deres PC skærm, eller ved at modtage en SMS på deres mobiltelefon.

Men Merlinia Assistance er mere end bare en teknisk løsning. Sammen med softwaren modtager man en brugsvejledning med et sæt procedurer, der beskriver, hvordan man kan tackle ubehagelige situationer på en måde, der minimerer risikoen for, at man ender med en alvorlig konflikt. For eksempel skal den medarbejder, der kommer en kollega til hjælp, typisk lade som om, at han/hun tilfældigt dukker op for at hente nogle papirer, der, ligeså tilfældigt, viser sig at være svære at finde, og derfor kræver hans/hendes tilstedeværelse i et længere tidsrum.

Alternative procedurer? Klik her.

 

 

Får du indimellem muntre gæster som disse på dit kontor?

muntre gæster

Så har du brug for Merlinia Assistance

Fold alle ud     Fold alle sammen Copyright © 2016 Merlinia A/S - All rights reserved - Terms and conditions