Merlinia logo

Telefon: 4588 0087

E-mail: info@merlinia.com

Merlinia Assistance Nyheder

Assistance version 4.3 – nu med trådløse alarmenheder

Merlinia Assistance 4.3 er nu tilgængelig. Denne version understøtter små trådløse alarmenheder, som beskrevet på websiden: http://www.merlinia.dk/dan/AssistanceWirelessUnits.msl

Version 4.3 giver også mulighed for at anmode om assistance ved at trykke på begge museknapper i 3 sekunder. Anmodninger om assistance kan altså nu komme fra tastaturet, fra en mus (inklusive fra en trådløs mus, som kan være monteret under en bordplade) og fra en lille trådløs enhed.

Blandt andre forbedringer kan nævnes understøttelse af Citrix og Windows Terminal Server, der også gælder for Assistance Screensaver på disse systemer.

Skrevet af: Rennie Petersen       Dato: 1. februar, 2008

 

Assistance 4.4 er frigivet. Det er nu muligt at sende en sms til assistenter med mobiltelefoner.

Merlinia Assistance version 4.4 er blevet frigivet. Den betydeligste forbedring, der følger med denne version, er muligheden for, at en bruger kan sende en sms til et antal mobiltelefoner, når han/hun har brug for assistance. På denne måde kan man integrere vagter og andet sikkerhedspersonale i Assistance systemet.

Opsætningen af systemet er gjort meget fleksibel. Der kan defineres mange mobiltelefoner, og systemet indeholder derfor et filter, der (baseret på hvem afsenderen er) afgør hvilke af disse mobiler, der vil modtage en given sms.

Skrevet af: Rennie Petersen       Dato: 23. april, 2008

 

Assistance 4.4 understøtter Windows 7 og Windows Server 2008 R2   

Lige siden de første beta-versioner af Windows 7 og Windows Server 2008 R2 blev tilgængelige har vi testet Assistance 4.4 på disse to platforme til at sikre fuld kompatibilitet.
Vi er glade for at kunne meddele at Assistance 4.4 virker på både Windows 7 og Windows Server 2008 R2 operativsystemerne som bliver frigivet den 22. oktober 2009.

Skrevet af: Kristjón Már Magnússon       Dato: 21. september, 2009

Der er 12 nyheder angående Merlinia Assistance.

Du læser nyhed nr. 10 til 12.


 
Fold alle ud     Fold alle sammen Copyright © 2016 Merlinia A/S - All rights reserved - Terms and conditions