Merlinia logo

Telefon: 4588 0087

E-mail: info@merlinia.com

Merlinia OutBack

"Arbejdet udvider sig, indtil det udfylder den tid,
der er til rådighed for dets udførelse.
"

Cyril Northcote Parkinson, engelsk professor i historie (1909 - 1993)

Parkinsons lov fra 1957, der er citeret ovenfor, har i høj grad gyldighed i dag - og på mange arbejdspladser føles det endda ofte som om, at arbejdet mere end udfylder den tid, der er til rådighed.

Tid er ganske enkelt en af de knappeste ressourcer, moderne mennesker har. Og på arbejdspladsen er der tidsrøvere nok - har du f.eks. prøvet at vente flere minutter i en telefon, mens der forgæves bliver ledt efter den person, som du ønsker at tale med?

Det har du sandsynligvis prøvet, og hvis du vil have genopfrisket nogle af dine oplevelser, gode som dårlige, kan du jo prøve at læse "Black og Hviid - to tankevækkende telefonsamtaler".

Mangelfuld - eller i bedste tilfælde langsommelig - telefonservice er bare en af de situationer, som Merlina OutBack kan forbedre.

OutBack skærmbillede
(Klik for større billede
)

OutBack er et pc-program, der hjælper med at knytte de rigtige mennesker sammen hurtigt og enkelt og uden unødig ærgrelse, og som giver din virksomhed mulighed for at yde god kundeservice i løbet af 30 sekunder - eller mindre.

OutBack kombinerer den traditionelle "ud og ind-tavle" med kalenderoversigt, informationscenter og beskedservice.

Og så er der masser af muligheder i OutBack. Det kan integreres med firmaets telefonomstillingsbord og dermed blive det ultimative værktøj for telefonreceptionisten - eller gøre samtlige medarbejdere til telefonreceptionister! Det kan integreres med mobiltelefoner via en SMS gateway.

Telefon receptionist

"Black og Hviid -
to tankevækkende telefonsamtaler
"

 

 

OutBack tast

OutBack gør særlig brug af en bestemt tast på tastaturet - klik her og se hvorfor.

Fold alle ud     Fold alle sammen Copyright © 2016 Merlinia A/S - All rights reserved - Terms and conditions