Merlinia logo
OutBack Systemkrav med Alcatel Integration

Merlinia OutBack kan integreres med enten et Alcatel OmniPCX Office system eller et Alcatel OmniPCX Enterprise (4400) system.

Alcatel OmniPCX Office

For at kunne integrere OutBack med en OmniPCX Office PBX skal man have en TAPI 2.1 licens fra Alcatel. Denne software skal installeres på en Windows 2000 server, der er placeret i det samme netværk som OutBack serveren.

OutBack tilbyder et fuldt funktionsdygtigt, pc-baseret omstillingsbord til OmniPCX Office. Der kan installeres så mange OutBack CBS (Computer Based Switchboard) klienter, som der er brug for.

Alcatel OmniPCX Enterprise (4400)

Det er en smule mere kompliceret at integrere OutBack med en OmniPCX Enterprise (4400) PBX. Fra Alcatel skal man anskaffe sig en SBC (Software Based Console) facilitet og en InfoLink forbindelse. Systemet konfigureres derefter som vist her:

Alcatel 4400 diagram

OutBack Server forbindes med Alcatel 4400 via en seriel port. Den maksimale kabellængde er 10 m, med mindre man bruger et par TA adaptere. Det er også muligt at bruge en multi-port seriel adapter.

Computeren, der bruges til det pc-baserede omstillingsbord, skal være i stand til at køre både Alcatels SBC program og OutBack Klient programmet. Man skal købe en OutBack CBS Klient for hver Alcatel SBC, der skal fungere sammen med OutBack.

OutBack serveren kan forbindes med flere Alcatel 4400 PBXer, hvis man konfigurerer serveren med tilstrækkeligt mange seriel adapterere.

Alternativt kan man bruge TAPI med Alcatel 4400. Det forenkler konfigurationen og tillader brug af OutBacks CBS (Computer Based Switchboard) i stedet for Alcatels SBC. Dog er brug af TAPI som regel dyrere end Alcatels SBC og en InfoLink forbindelse.

Alcatel logo

Ønskes yderligere information om anskaffelse af en Alcatel PBX og de faciliteter, der er nødvendige for integration med Merlinia OutBack, bør man kontakte en authoriseret Alcatel forhandler.

Danmark

Norge

Sverige

Fold alle ud     Fold alle sammen Copyright © 2009 Merlinia - All rights reserved - Terms and conditions