Merlinia logo

Telefon: 4588 0087

E-mail: info@merlinia.com

OutBack med Avaya IP Office

OutBack integration med Avaya IP Office: Komplet telefoniløsning til små og mellemstore virksomheder

Avaya IP Office er en komplet telefoniløsning udviklet til at opfylde små og mellemstore virksomheders krav til kommunikation. Det modulære design gør at løsningen kan skaleres fra 2 til 360 lokalnumre og dermed imødekomme behovene hos hjemmekontorer, mindre virksomheder og afdelinger forbundet med hovedkontorer.

Ved at tilføje Merlinia OutBack til Avaya IP Office får man udbygget sin løsning med mange avancerede funktioner.

Et fuldstændigt pc-baseret omstillingsbord til receptionisten

Telefonreceptionisten bruger OutBack til at udføre alle funktioner i omstillingsbordet. Derudover kan receptionisten bruge OutBack til at søge efter medarbejdere vha. navn eller afdeling eller hvilken som helst anden information, der findes i firmaets mearbejderdatabase, som typisk er Microsoft Active Directory.

OutBack giver også mulighed for kalenderintegration (Microsoft Exchange/Outlook og/eller Lotus Domino/Notes), så receptionisten kan se, om medarbejderen bør være tilstede eller ej. I tilgift hertil har OutBack en unik manuel angivelse af fravær, der normalt ikke ses i kalenderen, såsom frokostpause, ad-hoc møder, etc.

Funktionerne i OutBacks omstillingsbord fås til en, til flere eller til alle medarbejdere, alt efter ønske.

Avaya IP Office + Merlinia OutBack + SMS Gateway

Kombineres et Avaya IP Office system med Merlinia OutBack og OutBack SMS Gateway, fås en avanceret integration med firmaets mobiltelefoner. En medarbejder, som er ude af huset, kan med en SMS nemt indikere, hvornår han/hun kan (eller ikke kan) modtage opkald på sin mobiltelefon.

Medarbejderen kan, ligeledes med en SMS, omstille sin fastnet telefon til "viderestil" eller "forstyr ikke" status. Og samtlige medarbejdere kan nemt og hurtigt skrive og sende SMS beskeder fra deres pc til en hvilken som helst mobiltelefon.

Yderligere information om OutBack SMS Gateway findes her.

Andre fordele

Integration mellem Avaya IP Office og Merlinia OutBack giver medarbejderne flere interessante muligheder. Eksempelvis "tast-og-ring" funktionen, et pop-op vindue der viser opkalderens nummer, når telefonen ringer, og mulighed for at se, om en kollega er optaget af at tale i telefon.

Systemkrav

For at kunne integrere OutBack med en Avaya IP Office PBX skal man anskaffe og installere TAPI 2.1 fra Avaya. Der er ellers ingen specielle krav ud over dem, der stilles af Merlinia OutBack programmet (se her).

Avaya links:

 

Avaya logo

Klik på ovenstående logo for at komme til Avayas websted.

 

Klik her for yderligere information om Avaya IP Office.

 

Ønskes yderligere information om anskaffelse af et Avaya IP Office system og de faciliteter, der er nødvendige for integration med Merlinia OutBack, bør man kontakte en authoriseret Avaya forhandler.

Denmark

Norway

Sweden

 

Merlinia er medlem af Avaya DeveloperConnection Program for Independent Software Developers.

Fold alle ud     Fold alle sammen Copyright © 2016 Merlinia A/S - All rights reserved - Terms and conditions