Merlinia logo

Telefon: 4588 0087

E-mail: info@merlinia.com

Download OutBack

Download og afprøv OutBack

Du er velkommen til at downloade en fuldt funkstionsdygtig kopi af Merlinia OutBack og teste den i dit firma. Den eneste restriktion, der er på denne kopi, er det maksimale antal brugere, som er begrænset til fem.

OutBack er et ægte klient-server program, og derfor er den optimale måde at evaluere produktet på at installere server-delen på en pc og klient-delen på flere andre pc'er.

Tal med os om en demolicens

Hvis du foretrækker at teste OutBack på en mere realistisk måde, tilbyder Merlinia gerne en gratis demolicens. Denne licens giver fuld funktionalitet til et større antal medarbejdere (fortæl os, hvor mange brugere du gerne vil have), men udløber efter en aftalt tid.

Send venligst en forespørgsel til salg@merlinia.dk med navnet på dit firma, samt det antal brugere og de faciliteter, du gerne vil have (Exchange/Outlook integration, Lotus Domino integration, SMS Gateway, PBX integration, etc.).

For at downloade OutBack...

... skal du blot klikke på linket forneden. Gem filen i en midlertidig folder og pak den ud med Windows' ZIP filværktøj.

Downloadfilerne indeholder den nødvendige dokumentation.

Merlinia OutBack 4.0  (Hele systemet - 12 MB)

Hvad er blevet ændret?

Merlinia opdaterer OutBack med jævne mellemrum. Det gælder både større og mindre opdateringer af gældende version, samt løbende fejlretning.

 

Klik her for at se de seneste ændringer i OutBack.

 

 

FTP server

Vores FTP server

Hvis du foretrækker at dowloade filerne via FTP er du velkommen til at benytte vores FTP server.

ftp.merlinia.com

Fold alle ud     Fold alle sammen Copyright © 2016 Merlinia A/S - All rights reserved - Terms and conditions