Merlinia logo

Telefon: 4588 0087

E-mail: info@merlinia.com

Merlinia OutBack Nyheder

Samarbejde med SD Sikring ApS

Merlinia har for nylig indgået samarbejde med det danske sikkerhedsfirma SD Sikring I Haderslev med henblik på markedsføring og support af Merlinia OutBack systemet. Dette betyder, at potentielle kunder i Danmark kan vælge, om de som kunde foretrækker at have kontakt med Merlinia direkte eller via SD Sikring.

SD Sikrings hjemmeside: http://www.sd-sikring.dk

Skrevet af: Rennie Petersen       Dato: 20. februar, 2016

 

OutBack 5.4 beta version er nu tilgængelig - del 1

Endelig! En (noget tidlig) beta version af Merlinia OutBack version 5.4 kan nu findes på Merlinias FTP server:
ftp://merlinia.com/OutBack/Beta/

OutBack 5.4 indeholder flere større forbedringer sammenlignet med version 5.3:

1. Af størst interesse for kunder, der bruger OutBack som et alarm system, er de forandringer, som gør det meget nemmere at konfigurere systemet for brugere, der har skiftende arbejdslokationer. En ”anmodningstype” kan nu associeres med en ”standard lokation”, således at brugerne automatisk bliver registreret til en ny anmodningstype, når de skifter deres arbejdslokation. Dette gælder selvfølgelig også for potentielle assistenter – når en potentiel assistent ændrer sin lokation, så bliver vedkommendes abonnering til anmodningstyper også automatisk ændret.

2. Også af interesse for de kunder, der bruger OutBack som et alarm system, er det forbedrede display design, som viser, hvem der er potentielle assistenter for de forskellige anmodningstyper på en ny måde, så at situationen er meget nemmere at forstå. Specifikt viser OutBack nu præcist, hvorfor en potentiel assistent i visse situationer alligevel ikke kan anses for at være i stand til at assistere.

3. Der er blevet tilføjet en ny facilitet, som tillader superbrugere at oprette brugergrupper og specificere, at bestemte indstillinger automatisk gælder for brugerne af en sådan brugergruppe. Dette gør det nemmere at administrere OutBack systemet ved at gøre det unødvendigt at indstille hver enkelt pc til den ønskede konfiguration. Og det eliminerer muligheden for, at en bruger ved en fejl kommer til at ændre en vigtig indstilling på en måde, så systemet ikke fungerer, som det forventes.

4. OutBack server kan nu køres “in the cloud”, for eks. på en Microsoft Azure virtuel maskine. Dette kan være en fordel i sig selv for nogle kunder, men det gør det også muligt for Merlinia at tilbyde næsten al vedligehold og konfigurering af OutBack systemet, hvis en kunde efterspørger det.

Skrevet af: Rennie Petersen       Dato: 17. oktober, 2016

 

OutBack 5.4 beta version er nu tilgængelig - del 2   

OutBack 5.4 indeholder også større forbedringer I programmets ”infrastruktur”. Disse forbedringer er ikke synlige for brugeren, men gør den fremtidige udvikling og vedligeholdelse af produktet meget enklere.

Der er nogle midlertidige restriktioner i den nuværende udgave af OutBack 5.4: Den lovede Apple iPhone app er endnu ikke tilgængelig, Calendar Connector faciliteten er blevet midlertidigt fjernet, og dokumentationen er endnu ikke blevet opdateret.

Nuværende OutBack kunder, og andre, er velkomne til at downloade og afprøve denne beta version af OutBack – og vi sætter stor pris på feedback.

Skrevet af: Rennie Petersen       Dato: 17. oktober, 2016

Der er 44 nyheder angående Merlinia OutBack.

Du læser nyhed nr. 42 til 44.


 
Fold alle ud     Fold alle sammen Copyright © 2016 Merlinia A/S - All rights reserved - Terms and conditions