Merlinia logo

Telefon: 4588 0087

E-mail: info@merlinia.com

OutBack SMS Gateway

Integration til mobiltelefon via SMS'er

Mange virksomheder oplever, at deres medarbejdere bliver mere og mere mobile. Dette har visse fordele, men betyder samtidig, at det bliver meget sværere at få tilstrækkeligt overblik over samtlige medarbejderes opholdssted og gøremål samt få alle medarbejdere til at arbejde sammen som ét team.

Egenskaber ved SMS Gateway'en

OutBack SMS Gateway gør det muligt for en medarbejder at bruge sin mobiltelefon til at sætte en statusbesked i OutBack.

Medarbejdere kan også indhente oplysninger om deres kollegers (eller egne) OutBack status beskeder ved at sende en SMS til OutBack. Oplysningerne bliver returneret via SMS - selvfølgelig.

I de tilfælde, hvor OutBack er integreret med virksomhedens telefonsystem, kan en medarbejder også ændre status på sin stationære telefon ved at sende en SMS til OutBack. For eksempel kan status på den stationære telefon ændres fra "forstyr ikke" til "viderestil opkald til specificeret nummer".

Et bi-produkt ved SMS Gateway'en er, at alle medarbejdere fra deres PC - via OutBack klient programmet - kan sende en SMS til en hvilken som helst mobiltelefon, uanset hvor i verden den befinder sig. At sende en SMS på denne vis er meget lettere og hurtigere end at anvende mobiltelefonens små tastaturknapper.

Hvordan virker det?

Alt hvad du skal gøre, er at forfatte en simpel tekst "kommando" og sende den til OutBack som en SMS besked. Hvis du ikke kan huske "kommandoerne", sender du bare beskeden "H" (for hjælp), hvorefter OutBack returnerer en to-delt SMS med alle de brugbare "kommandoer".

Mobil telefon    Mobil telefon


Her er der f.eks. en OutBack SMS kommando, der fortæller, at alle opkald til den stationære telefon skal viderestilles til 555-3674:

Mobil telefon  
(Bemærk at telefonsystemet sandsynligvis har brug for, at "0",
"1" eller "9" sættes foran telefon-nummeret, så teksten f. eks. kommer til at se sådan ud: F 05553674.)
 


Her er en OutBack SMS kommando, der efterspørger status (lokalitet, mm.) på en kollega, der har lokalnummer 460, og så ses svaret på dette spørgsmål:

Mobil telefon    Mobil telefon

Fordele ved at bruge SMS Gateway'en

OutBack SMS Gateway'en giver mulighed for at re-integrere mobile medarbejdere med resten af teamet samtidig med, at de mobile medarbejdere selv får mulighed for at ændre status på deres stationære telefoner.

Endvidere giver SMS Gateway'en muligheden for at sende en SMS fra alle PC'er, der kører med OutBack.

Hvordan fungerer mobiltelefoner?

Celler

Mobiltelefoner kaldes også cellulære telefoner (på engelsk "cell phones"). Årsagen hertil er, at systemet bruger et stort antal radiostationer, som hver især servicerer et geografisk område, refereret til som en "celle".

Nedenstående link er til en hjemmeside, der giver en god forklaring på, hvordan cellulære telefonsystemer fungerer:
Privateline.com

 

 

 

 

 

Det siges, at mobiltelefoner ikke længere er telefoner - de er gået hen og blevet et moderigtigt tilbehør!

 

OutBack er ligeglad med, om din mobil kan twiste, flippe eller optage video - bare den kan sende og modtager SMS'er.

Fold alle ud     Fold alle sammen Copyright © 2016 Merlinia A/S - All rights reserved - Terms and conditions