Merlinia logo

Telefon: 4588 0087

E-mail: info@merlinia.com

Merlinia Teknologipartnere
Alcatel logo

Merlinia er medlem af Alcatel Applications Partner programmet. Denne forbindelse til Alcatel-Lucent har gjort det muligt for Merlinia at udvikle en særlig vellykket integration af OutBack produktet med Alcatels PBXer.

OutBack kan integreres med både Alcatel OmniPCX Office og Alcatel OmniPCX Enterprise (4400) PBX.

Fra Alcatel-Lucent's websted:

"Alcatel-Lucent leverer kommunikationsløsninger til teleoperatører, internetudbydere og virksomheder, der tilbyder tale-, data- og videotjenester til deres kunder og medarbejdere."

 

Avaya logo

Merlinia er medlem af Avaya DeveloperConnection programmet, og dette gør det muligt for os at forsikre, at vores integration af Merlinia OutBack med Avayas IP Office telefonisystem er optimal.

Fra Avayas web site:

"Avaya is a global leader in communication systems, applications, and services. We design, build, deploy and manage networks for enterprises. Customers range from small businesses and nonprofit agencies up to more than 90% of the companies in the American Fortune 500, and the U.S. government. "

 

Microsoft Certified Partner logo

Merlinia er Silver medlem af Microsoft Partner Network som Independent Software Vendor. Denne status er opnået i kraft af uafhængige tests af både OutBack og Assistance.


Som Microsoft Partner Network medlem opnår Merlinia flere fordele. Blandt andet har Merlinia adgang til de nyeste Microsoft udviklingsværktøjer og informationer om nye Microsoft produkter så vi altid kan være på forkant med udviklingen af OutBack og Assistance.

 

Telenor logo

Telenor er Danmarks næststørste udbyder af telefoni og internet og har ansvaret for flere end 2 millioner kunder i Danmark.

Telenor i Danmark er en sammenslutning af Cybercity og Sonofon som blev gennemført 15. juni 2009.
I det nye Telenor mødes det bedste fra flere verdener: Cybercitys pionerånd på bredbåndsområdet og Sonofons mangeårige erfaring med mobiltelefoni. Hermed er det muligt meget bedre at udnytte fremtidens muligheder på tværs af mobil og bredbånd til gavn for kunderne.

Telenor i Danmark er en del af verdens 7. største teleselskab som har over 165 mio. kunder og cirka 40.000 ansatte i 13 lande verden over. I Danmark er der godt 2000 ansatte og flere end 2 mio. kunder.

Merlinias partnerskab med Telenor har resulteret i understøttelse for Telenor Statusplan i vores OutBack produkt. Klik her for at læse mere om denne avancerede integration mellem mobiltelefoner og virksomhedens IT- og telefonsystemer.

Hvad har teknologivirksomheder til fælles?

Teknologivirksomheder lader til i hvert fald at have en ting til fælles. De blev startet af en, der havde en strålende ide!

 

Merlinia er ikke nogen undtagelse! Vi mener også at vores produkter repræsenterer indtil flere strålende ideer. Og hårdt arbejde og gode samarbejdspartnere.

 

 

 

TM

Alle logoer på denne side er de pågælde firmaers varemærker eller registrerede varemærker.

Fold alle ud     Fold alle sammen Copyright © 2016 Merlinia A/S - All rights reserved - Terms and conditions